Vem är jag då?

Jo jag är en glad och positiv man på 28 år och välkomnar framtiden med öppna armar. Är faktiskt inte ett dugg stressad över att bli äldre. Men det kanske kommer snart, jag vet inte. Jag ser mer fram emot att bli 30 än vad jag fruktar det.

Mitt namn är i alla fall Fredrik men alla kallar mig för Fridhammar eller Hammar (när dom inte orkar klämma ur sig hela namnet). Varför de kallar mig Fridhammar är en gammal historia från skoltiden och en specifik skolresa i fyran. Gamla goda tider.

Jag bor i Stockholm med min vackra och intelligenta själsfrände Liza i en lagom trevlig tvåa i Hägersten. Dock längtar vi nog båda mer än någonsin tills vi flyttar till en annan lägenhet med en annan planlösning. Men den dagen kommer också, ska inte vara kinkig här och nu.

Jag och Liza äger tillsammans en stilig labradorherre på 2½ år, Stigen, som vi båda älskar villkorslöst!

Förutom det så jobbar jag i receptionen på ett hotell, vilket till en början innebar ganska trista arbetstider. Men ju längre jag arbetade – desto bättre arbetstider fick jag. Nu trivs jag bättre än någonsin och skulle inte vilja byta arbetsplats för någonting i världen!

Musik är någonting som förgyller mina dagar. Samma sak med tvserier och riktigt grymma filmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *