Succession på HBO max

Hotellbranschen har ju inte gått lysande under pandemin men jag är glad att jag fortfarande har kvar mitt jobb. Liza däremot har blivit friställd och har bara 80 % av lönen så det märks på ekonomin. Så här i december beslöt vi oss faktiskt för att låna snabbt bara för att få det att gå ihop inför julen. Vi har dragit in på mycket och största delen av fritiden håller vi oss hemma. Vi har väl sett allt som finns på Netflix så vi skaffade HBO max eftersom de också har riktigt bra serier. Jag fastnade snabbt i serien Succession och har precis börjat att titta på tredje säsongen. Hittills finns det bara tre säsongen men jag hoppas på fler. Succession handlar om en rik familj som verkar inom mediebranschen och det är många intriger. Serien är humoristisk men samtidigt tragisk och jag är helt fast.