Köpa snus i Spanien

Jag och Liza tog en sista minuten till Mallorca för att få lite sol på oss innan vintern. Att resa till Mallorca den här perioden är bra för det går att sola och bada fortfarande. September är dock min favorit då det gäller Mallis för i oktober är gatuserveringarna bortplockade. Det sker den sista september men det finns såklart restauranger med permanenta uteserveringar. Det kan även regna vissa dagar i oktober med de soliga dagarna är det en perfekt temperatur. Som vanligt innan jag reser utomlands gör jag en beställning hos cigge på en stock snus som jag packar med mig. Vad jag tyckte var förvånande var att de faktiskt säljer snus i tobaksbutikerna på Mallorca. På ett ställe såg jag Göteborgs Rapé och på ett annat General. Det är portionssnus som det går att tugga på. Jag fick googla detta för jag köpte en dosa General och tyckte att den var ganska smaklös. Den ska läggas under läppen som vanligt men man kan även tugga på dem lite lätt. 5,3 euro betalade jag för en dosa men det jag köper i Sverige är betydligt godare.

En dosa snus