Maraton i soffan

Jag och Liza drömmer om det där perfekta boendet med den perfekta planlösningen. Framförallt drömmer vi om att ha lite fler rum. Vi är båda film- och seriefreaks och det blir många timmar framför TV:n så ett rum helt ägnat åt detta hade varit nice. Projektor, filmduk, bra belysning och allt som krävs för att göra upplevelsen komplett. Något vi kan göra redan nu är i alla fall att titta på en ny soffa, det är viktigt att sitta riktigt bekvämt. Vi har kollat runt här och lär nog landa i att lägga en beställning snart. Får hoppas att vi kan få hem en soffa snart, vi har planerat in ett maraton där vi valt varsin serie. Jag har valt Snabba Cash och Liza har valt The Queen’s Gambit. Båda finns på Netflix och det finns massa andra serier där jag är sugen på, men nu blir det dessa två först.

Biasalong stolar och ridå