En ny skidjacka från Peak Performance

Hallå där alla läsare på webben. Jag hoppas att ni hade en bra jul och nyår. Själv var långhelgen betydligt lugnare än vad den brukar vara med tanke på corona. De flesta firade var för sig och julklappar från familjen var mest pengar som damp in på kontot. Det är inget jag klagar över eftersom med reorna så får jag ändå så mycket mer för pengarna. Jag har dessutom skaffat Payson så nu känns det tryggt och säkert att handla online. För pengarna jag fick i julklapp av mamma och pappa så köpte jag hem en ny skidjacka från Peak Performance. Jag försöker att handla lokalt även om det är på nätet och såg att många handlare ändå ser mer positivt på framtiden, läs mer här. Jag gillar Peaks kläder eftersom de fungerar både i slalombacken och i stan. Nu hoppas jag bara att coronan ger med sig så vi kommer iväg till Åre under sportlovet.