Planer på flytt

Visst känns detta lite som den perfekta tiden för att byta boende. Det går inga pengar till resor och vi måste vara hemma mycket. Det gör att det både finns tid och pengar till att flytta samt eventuellt renovera det nya boendet. Tänk var skönt det skulle vara att ha nära till naturen utanför fönstret. Även om det är smidigt att bo ganska centralt så blir livet med hund mycket enklare om man har en egen trädgård. När man har en hund så blir det många promenader. Man kan lugnt säga att vid det här laget så kan vi alla slingor och kvarter runt om där vi bor. Det är inte direkt så att vi upptäcker så mycket nytt längre. Att anlita rätt mäklare för att sälja lägenhet är det säkraste alternativet då en mäklare har koll samt vet vad bostaden är värd. Det kommer att göra att vi kan få så bra pris som möjligt för vårt boende vid en eventuell flytt.

Lägenhet som renoveras
Gräsmatta med rabatter