Vår tid är nu

Just nu har jag snöat in mig på en svensk tv-serie som heter Vår tid är nu. Har ni sett den och vad tycker ni om den? Jag tycker den är intressant eftersom den innehåller en hel del av Sveriges historia från 40-talet och framåt. De som var med på den tiden säger att det är kul att se olika detaljer som visar hur det var på den tiden såsom mönster på gardiner och hur de rökte fritt överallt. Liza tittar inte på den utan hon har börjat med en ny hobby istället. Hon har börjat måla och försöker sig nu på att göra ett porträtt av Stigen men hon behöver ett staffli för att det ska bli bra säger hon. Jag älskar henne för hennes optimism eftersom jag vet att teckning inte är hennes starka sida men det är klart att jag ska köpa ett staffli till henne.

En gränd i Gamla stan i Stockholm