Kunskap är makt

När jag och Stigen var ute på promenad i morse kom jag att tänka på en sak. Jag kanske ska börja surfa på bräda? Men sen kom jag på att det inte finns några vågor i Hägersten. “Fridhammar” sa jag till mig själv, den här gången får du ta och varva ner. Så går det när man lyssnar för mycket på Beach Boys. Liza och jag en del planer för framtiden både vad beträffar familjebildning och lägenhetsköp, jag tror att kunskap är makt och det är viktigt att ha koll på saker, så som sin privatekonomi, men hur skaffar man sig en bra överblick? Jag har ett ganska rikt socialt liv med tanke på alla intressanta gäster som tar in på hotellet där jag jobbar. Jag frågade en affärsman häromdagen hur man bäst ska hålla sig uppdaterad om vad som händer i världen. följ söderberg & partner på Twitter, sa han. Det är tydligen det bästa sättet att hänga med.

En man framför dataskärmen
En portmonnä med sedlar