Flyboard om du vill testa action

För er som vill testa hur det är att vara James Bond, Ethan Hunt, Dominic Toretto eller någon annan actionhjälte för ett tag är Flyboard riktigt kul. Jag testade det utomlands men ser att det har kommit till Sverige. Finns på flera orter från Umeå till Malmö. Det går såklart inte att köra det på vintern eftersom det krävs öppet vatten, och gärna varmt också.

Jag anser mig själv vara lite galen och detta är en av de mest crazy sakerna jag gjort. En riktigt adrenalinkick kan jag garantera.

Det som är riktigt coolt är att flyboarden både kan köra under och över ytan. Jag har inte testat under utan det såg jag först nu när jag såg att det fanns här hemma. Tydligen skjuts man iväg under ytan som en fisk, hur läckert är inte det? Måste göra om det en gång till bara för att få köra under. Jag var uppe i luften och misstänker att vi inte fick köra under ytan på grund av båtarna där jag var. Fast flyboarden var lättare att bemästra än det såg ut!