Frustrerande start på dagen!

Hej alla vänner!

Alltså, vissa morgnar kan jag verkligen känna att det är någon som är ute efter mig. Alltså, någon form av karma eller bara universumet som tycker att min tillvaro är lite väl bra för stunden. Som i morse, det var en sån dag när det kändes som om någon bara tryckte på en knapp för att allting skulle gå åt skogen. Det började med att jag försov mig, ganska rejält. Springer upp och drar på mig kläderna, bortsar tänderna och klarar att göra mig färdig på rekordtid. Genomsvettig sprintar jag ner till bilen och börjar köra till jobbet. Jag märker direkt att något inte är som det ska med bilen, men känner att jag bara ska ta mig till jobbet och ta tag i bilen efter arbetspasset. Men tji fick jag, bromsarna började nämligen krångla lite väl mycket så jag faktiskt inte vågade köra vidare. Så jag fick ringa jobbet igen och be om ursäkt för att jag blir ännu senare. Fick ringa bärgning och sedan lämna in bilen på service. Hade det varit så att jag jobbade på ett kontor där mina uppgifter var mina, så hade det inte spelat lika stor roll. Men nu gick det liksom ut över två kollegor som fick stanna längre än de skulle egentligen. Så jag är inte superpoppis just nu, men ska försöka ta med mig lite extra godis och grejer till jobbet i morgon och hoppas att det räcker som ursäkt. Sen får vi ju helt enkelt se vad de kommer fram till med bilen .. jäkla bil!