För vi måste ju ha värme!

Hej allesammans!

Hur har ni det i alla förberedelser inför julen? På söndag är det en kombo mellan Lucia och tredje advent! Tänk det ändå! Att det redan är tredje advent! Jaja, tänker ju knappast börja stressa nu bara för det. I vilket fall som helst så måste jag fokusera på annat än julen idag. Det är nämligen så att vår värmepump här hemma har börjat låta lite oroväckande igen, så jag måste kontakta VUAB. Sist jag ringde om samma problem så körde de en felsökning men hittade inget fel, så hoppas på det samma i dag igen. Jag har sagt det förr, men det skadar ju inte att säga det igen. Bra kundsupport är verkligen A och O för mig som kund. Om ett företag inte bemöter mig speciellt bra, så är jag inte längre en kund hos dem. Tur är väl att just våra stora maskiner här hemma är från företag med riktigt bra bemötande när man ringer. Hoppas det håller i sig även idag!

Efter jag ringt dem så ska jag sticka och handla till helgen, det ska ju både bakas och bjudas på middag här hemma, så det gäller ju att få hem allt vi behöver!