Success!

Hörrni jag har börjat tappa lite vikt! Jag är så glad! Det är tack vare att jag anställde världens bästa dietist/personliga tränare Susanna som har hjälpt mig. Äntligen! Det börjar till och med synas lite muskler och jag är så förbannat stolt över mig själv. Äntligen kan man gå ut och se snygg ut på stranden. Taggar för lite mer än 2 månader kvar till Turkiet.

 

Men jag måste erkänna att det verkligen inte är billigt med att ha en PT. Jag hittade ändå ett bra pris på Flex där jag fick 10 timmar för 5900:- och då får jag även kostrådgivning. Tur att man kan låna hos Risicum vid såna här tillfällen. Lånade typ hälften, för hälften hade jag själv och de ska betalas tillbaka på nästa lön. Men jag kunde liksom inte vänta så länge, jag måste ha resultat nu, eller typ igår. Jag vägrar att lägga mig som mr. val på stranden. Liza godkände det i alla fall och det är det viktigaste. Så se upp – snart är det jag som ser ut såhär: