Vårjacka till henne

Livet i staden rullar på i sin vanliga takt. Inte mycket händer mer än att våren har knackat på dörren och vi på allvar börjar se slutet på den mörka årstiden. Men än är det långt kvar till de ljusa sommarnätterna. Åtminstone en månad eller två.

För att fira vårens ankomst så gick jag in på nätet för att försöka hitta en snygg vårjacka att beställa till min flickvän som snart fyller år. Det första som slog mig var hur otroligt stort utbud som finns i webbshopparna på nätet nuförtiden. Senast då jag var inne och skulle försöka handla kläder för några år sedan fanns knappt någonting, men idag är det enklare än någonsin att hitta exakt vad man söker. Det dröjde inte lång tid innan jag hittade en vårjacka som var fantastiskt snygg och skulle komma att passa henne perfekt. Jag fogar in en bild på den nedan.

Annars så försöker jag att jobba och stå i så mycket som det bara är möjligt. Dessutom så har vi lite vaga planer på att kanske resa någonstans över kristi himmelsfärd. Först tänkte vi att Danmark kanske skulle vara roligt, men sedan tänkte vi att det nog blir för långt att köra. Bensinen är ju så himla dyr också. Att bara åka fram och tillbaka till jobbet kostar ju många hundringar varje månad.

vårjacka

vårjacka