Parmiddag med allt vad det innebär

Vi har blivit bjudna på parmiddag hem till Lena och Martin. Det blir alltid superkul, men även lite tävlingsinriktat, ungefär som mellan paren i Solsidan. Vi känner ju varandra utan och innan och har massa saker gemensamt, men så fort vi kommer in på ämnen som heminredning, resor och mat kan vi inte låta bli att försöka bräcka varandra. Lena har redan hintat om att de låtit installera ett par nya skjutdörrar och jag har lite panik eftersom vi inte har någonting att kontra med. Vi fixade ju visserligen en del på badrummet nyligen, men det känns som att vi måste tänka ut något nytt. En liten vit lögn kanske kan vara på sin plats …

Skämt åsido, vi har det alltid trevligt ihop och har ju semestrat tillsammans många gånger. Genom åren har det blivit allt ifrån alperna till strandsemestrar och det har alltid blivit en succé, var vi än hamnat. Men i sommar åker vi själva eftersom de bestämt sig för något helt annat – nämligen bergsvandring i Himalaya! Jag vet inte ens hur vi kan försöka toppa det. Går det ens liksom? Lika bra att kapitulera och låta dem gotta sig i triumfen medan vi dricker upp deras dyra viner, he he …

 

 

 

 

“Åh, vad kul vi har det.”