Flytta filer

De senaste veckorna har nu varit oerhört lugna. Jag försöker att spara så mycket pengar som jag bara kan eftersom jag försöker att betala av de mikrolån som jag var tvungen att ta förra månaden. Men på det hela taget så går det dock bra. På jobbet har vi haft otroligt mycket att göra under den senaste tiden, vilket visar på att vår lilla industri nog har en framtid. Eftersom jag suttit och arbetat med mycket utredningsarbete har jag också kunnat arbeta hemifrån vilket verkligen får mig att må bra.

Men någonting jag upptäckt i samband med att jag arbetar hemifrån är att det finns en hel del intressanta saker som ännu inte är lösta. Ett av dessa exempel är hur man ska flytta filer mellan två olika datorer. Visserligen finns det lösningar över internet, men det är inte alltid säkert att använda sådana. Min lösning blev att jag använda mig av ett minneskort som jag normalt har i min kamera. Detta sätt fungerar alldeles utmärkt. Men jag är samtidigt säker på att framtiden har betydligt mer extravaganta lösningar i sitt sköte.

Nu väntar jag på sommaren och min resa till Turkiet som jag skrev om i mitt tidigare inlägg. Yihuuu!