Reser snart till Turkiet!

För några dagar sedan så bestämda jag mig för att det var dags att se över vad sommaren skulle föra med sig. Eftersom jag spenderat mycket tid inomhus under vinterhalvåret så kände jag att det var dags att försöka hitta på något roligt till sommaren. Något som skulle kunna ge mig lite nya upplevelser och erfarenheter. Under vinterhalvåret var också min ekonomi dålig och jag var till och med tvungen att låna pengar från folkia.se här. Men nu har jag precis fått betalt för ett stort arbete, vilket ger mig ännu en anledning att passa på.

Efter att ha letat lite efter en solresa så föll valet på att åka till Turkiet. Först hade jag tänkt att jag skulle åka till någon annan plats så som Karibien eller till Madagskar, men jag insåg ganska snart att resorna dit är oerhört dyra. Visserligen är det billigt att bo och leva där, men just resorna är verkligen dyra. Dessutom så är det skönt att inte vara för långt hemifrån. Det där med att ställa om sig till olika tidszoner är verkligen inte min grej. Så, nu måste jag bara planera för vad jag ska göra när jag anländer till detta spännande land.