Fin dag för lite badrumsshopping

Har ju den senaste tiden försökt övertyga sambon om att det verkligen behöver göras om i vårt badrum och äntligen har jag fått henne att förstå att det kanske inte är så fint i badrummet som hon kanske tror. Badrumsmöblerna börjar bli slitna och till och med golvet börjar bli gammalt och grått av allt kalk och sånt. Kan ju inte direkt säga att det är smutsigt, men det ser inte helt fräscht ut helt enkelt.

Imorrn ska vi dra till Byggmax och se vad de har i badrumsväg. Min förhoppning är att det finns mycket att välja på. Jag och sambon tycker inte alltid samma så det kan vara bra med lite alternativ. Förhoppningsvis kommer vi hem med något också, men jag får nog vara beredd på att hon kommer vilja åka tillbaka ett par gånger för att “bestämma sig”. “Det är ju så tråkigt om man inte blir nöjd” brukar det låta.. Jag är inte lite kräsen.. Tror dock att det kan vara en bra blandning mellan oss ändå. Hon är nogggrann, och för mig spelar det inte så stor roll. Jaja, vi får se hur det går! Uppdaterar er med lite bilder sen kanske, men här är i alla fall en bild på en badrumshylla jag gillar!