Mikrolånet gav mig frihet

Jag var nere på stan häromdagen och hittade en riktigt schysst gitarr. Den var verkligen precis det jag letat efter nu i flera år och jag bara kände direkt att den här gitarren och  jag hör ihop. Så med positiv inställning kollade jag mitt senaste kontoutdrag och genast byttes sinnesstämningen. Inte tillräckligt med pengar för att köpa gitarren kvar på kontot, så himla typiskt! Men då kom jag och tänka på det här med att teckna mikrolån. Det har man ju hört talas om att folk gör för att få snabba pengar så jag bestämde mig för att ge det en chans.

Jag har aldrig lånat pengar förut så jag var lite osäker på hur det gick till, men efter att ha sökt runt i ungefär 10 minuter så hittade jag en sida som verkade vara rätt så väletablerad och den gav ett seriöst intryck. SMS Finans hette den och kan rekommendera den för alla som behöver lite extra pengar. Jag hörde av mig till dem och förklarade hur det låg till och de var väldigt hjälpsamma och trevliga. Efter cirka 10 minuter från att jag la på luren så plingade det till i telefonen, mikrolånet var nu inne på kontot och kunde spenderas som jag ville. Fantastiskt tänkte jag och köpte mig den där gitarren och nu sitter jag med den i knät och spelar lite, och jag har aldrig varit lyckligare. Och trots att jag betalat tillbaka lånet så är ekonomin fortfarande under kontroll!