Trygghet är viktigast

Sportamore har som motto att du som kund alltid ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp. För att göra detta till verklighet så erbjuder Sportamore fri frakt, fri retur och 30 dagars öppet köp. Detta innebär att du som köper något på sidan alltid kan känna dig trygg, du kan beställa hem en vara och testa den hemma i lugn och ro. Skulle du sedan vilja returnera varan så klistrar du på retursedeln som följer med alla produkter på förpackningen du fick varan i och skickar tillbaka, svårare än så är det inte.

Denna flexibilitet leder till att Sportamore har väldigt nöjda kunder och alltid hamnar högt upp på omdömen. Sportamore erbjuder även en prisgaranti vilket innebär att om du köper en vara som du inom sju dagar hittar billigare någon annanstans så betalar de tillbaka mellanskillnaden, även detta för att du som kund ska känna dig alldeles trygg!