Musiktips till midsommarfesten

Midsommar är den bästa årstiden på året enligt mig. God mat i goda vänners lag, bada i havet tillsammans och lyssna på bra musik ihop. Det kan inte bli bättre. Eftersom alla mina vänner vet att jag älskar musik är det ofta jag som har hand om musiken till midsommarfesten. Detta år skapade jag en spellista med alla mina favoritlåtar som påminner om sommaren. Det blev en allsköns blandning med svenska klassiska “sommarband” som Gyllene Tider, Roxette och Ulf Lundell. Självklart hade jag även lite mer trendiga artister också, som First Aid Kit, Imagine Dragons och Beyonce. Själv satte jag upp mitt musiksystem med lite utrustning från plexgear och får jag säga det själv blev det riktigt bra. Fest hela natten lång och ingen klagade på musiken. Ett musiktips är att skapa en gemensam spellista på Spotify där alla får lägga till låtar. Det brukar alltid bli bra, för istället för att vara fast med en persons musiksmak får alla välja. Glad midsommar på er!

En vacker midsommarkrans