Årets julklapp 2016

Har ni sett vilken produkt det är som blev utsedd till Årets julklapp? Det är VR-glasögonen. Det finns vissa kriterier som en vara måste uppfylla för att HUI ska utse det. Ett av dessa lyder “Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i stort antal.” Jag som är intresserad av film tycker givetvis att det är spännande med VR-galsögon. Fast jag har svårt att se att detta kommer att säljas i stort antal. De jag tror kommer att köpa dem är de som gillat TV-spel och film. Jag har svårt att se min gamla farmor sitta med ett par VR-galsögon liksom. Jag tror att det är för tidigt att utse dem till årets julklapp, vi är inte redo ännu.

Det finns ganska billiga på marknaden men då är bilden ganska kass. Der är bättre att lägga ut några slantar för att få ett bättre upplevelse. Jag har inte ett pat själv men skulle absolut kunna tänka mig att investera i ett par. Fast skulle aldrig ge bort dem i julklapp. Som sagt så skulle farmor aldrig använda dem. Jag ska ge en kokbok i julklapp till henne istället. Det är en julklapp som även jag får nytta av 😉 Kokboken blev dessutom årets julklapp 2002.