Hösten har kommit?

Hej alla vänner!

Fy sören vad vädret svängde om snabbt. Från att ha varit härligt och somrigt till att bli nästan höst över en natt. Liza har dessutom blivit förkyld, så hon ligger nerbäddad i vanlig ordning om det är hösten som kommit. Det har verkligen inte gått en enda höst sen jag och Liza träffades utan att hon har blivit sjuk precis i början. Undra vad det beror på egentligen, dålig immunförsvar? Allergier?

I vilket fall som helst så gör det inte mig så mycket att jag får ta det tunga lasset hemma när hon är dålig, jag tycker om att vara den som tar hand om henne för en gångs skull. Så nu på morgonen har jag redan varit ute med Stigen, gjort frukost till både Liza och mig och nu ska jag snart iväg och ordna några ärenden innan mitt pass börjar. Jag måste verkligen hitta nya hjullager till Volvon, men minst lika viktigt är vändan till apoteket och sedan affären för att köpa glass och annat gott till sjuklingen.. Hur står det till mer er? Sjuka ni också?