Söndagsmorgon!

Tjabba allihop!

Hoppas ni mår bra idag, det är ju söndag och de flesta är väl lediga, va? Härligt!

Jag har precis kommit in igen efter en långrunda med Stigen, kände att vi båda behövde minst en timmes promenad när jag vaknade i morse, och på väg hem köpte jag med mig frallor till frukost. Ska strax väcka Liza, trots att hon nog skulle kunna sova halva dagen idag. Hon var nämligen ute på afterwork med några kollegor till henne igår, så jag kan tänka mig att det blev ganska galet. Haha!

I morgon ska jag förhoppningsvis kunna hämta ut bilen efter bromsarna började bråka. Det slutade med att jag fick beställa nya bromsskivor, så vi fick invänta leveransen på dem innan de kunde börja fixa. Men nu äntligen får vi bilen tillbaka! Ska bli så galet skönt att kunna åka och storhandla och slippa bussen, kunna komma i tid till jobbet trots att man försover sig lite eller helt enkelt bara kunna köra hem i lugn och ro när man slutar sent på natten. Äntligen!