Trött dag!

 

Tjabba allihop!

Idag är jag trött, var ute med brorsan igår och drack några pilsner och käkade burgare. Vi skulle egentligen setts härom kvällen och kolla fotboll, men vi fick båda förhinder så det blev en fotbollsfri kväll istället. Det var ett tag sedan vi sågs så det behövdes nog en kväll utan distraktioner. Han hade tydligen börjat kolla inne på monetti.se inför sommaren då han har planerat en resa till Mexico men sen hände det en massa skit som förstörde planerna på det ekonomiska planet. Kanske går det att lösa ändå. Han tyckte att jag skulle hänga med, men jag ser verkligen fram emot en svensk sommar i år. Kanske hyra någon mysig stuga så jag och min lilla familj kan njuta i flera veckor av idyllen. I någon skärgård eller så. I alla fall vid havet, men trädgård! Hur ser era sommarplaner ut?