Smonday!

Godmorgon gänget !

Hur står det till med er? Söndag idag och om jag ska vara ärlig så vaknade jag faktiskt med söndagsångest idag. Fick inte ens halva dagen på mig att njuta av ledigheten, jag är redan på måndagsmorgon känns det som. Får bara försöka vända dagen, då, till något bättre!

Veckan som kommer är inte ens en väldigt jobbig vecka, om jag ska vara ärlig. Men det är bara mycket tid hemifrån i veckan, både för mig och Liza. Vi har till och med bestämt att Stigen ska spendera veckan hos Lizas föräldrar så att det inte blir för ensamt. I morgon sticker Liza till Ugglapraktiken i Göteborg för att få massage med sin väninna och sedan försöka få ett avtal med deras företag så de kan få mer massage i friskvården. Jag har mest bara långa arbetsdagar, med deadlines och andra stressiga grejer i veckan. Längtar redan tills nästa helg! Hörs!