Att finna den rätta ..

.. är inte alltid så lätt när man letar efter mäklare. Haha, där trodde ni att jag skulle skriva något blödigt inlägg om kärlek va? Men icke! Eller på ett sätt kan man kanske kalla det för kärlek, när man hittar en mäklare som man liksom använder sig av varje gång det är aktuellt. Efter att några vänner till mig hade problem med att hitta rätt så tänkte jag tipsa om min. Vare sig man säljer eller vill köpa så har man ju en som man alltid kan lita på, så att säga. Jag hittade faktiskt min mäklare på Linkedin. Efter jag träffat otaligt många som jag inte riktigt kände var rätt så kontaktade jag honom via just Linkedin och har sedan dess alltid kontaktat honom. Har ni någon favorit i mäklarvärlden?

Utöver mitt tips om mäklare för alla er som letar där ute så händer det faktiskt inte så mycket att skriva om just nu. Vardagen liksom trummar på som den ska. Eller som det oundvikligt gör just nu. Liza är orolig och jag jobbat. Lite så funkar det just nu här hemma, men förhoppningsvis så händer det ju något snarast som förändrar hennes situation. Jag önskar bara att jag kunde hjälpa mer. Hade jag haft möjlighet så hade jag ju anställt henne på sekunden, men det har jag ju tyvärr inte.

Men hoppet är ju det sista som lämnar va?