Liza for the win!

Liza blir ju av med sitt jobb om några veckor sedan och det har varit tufft för henne att motivera sig själv att söka nytt. Jag förstår henne verkligen, särskilt när man blir uppsagd på sättet hon blev. Man tappar ju det mesta av sitt självförtroende när inte ens jobbet man gör räcker för ett tryggt arbetsliv. Nu verkar det dock ha vänt och i morse kom hon inhoppande i sovrummet med nyheterna om att hon ska in på tre intervjuer nästa vecka. Det var två vikariat och en fast anställning där hon kommer arbeta med inkassohantering. Den fasta tjänsten är klart att föredra, men blir det inte den så är ju ett vikariat minst lika bra att ha så länge! Man får sig verkligen en tankeställare själv om det här med att man faktiskt har turen att ha ett jobb. Man kan ju klaga hur mycket som helst vissa dagar, men man hade verkligen inte velat förlora det och behöva ta sig ut i arbetsmarknaden igen. Huva mig!

Så låt oss hålla tummarna för Liza nästa vecka, hoppas alla intervjuerna går i mål!