Höstsol och fiske!

Tjabba allihop!

Vilken underbart höstväder vi bjuds på just nu, tycker ni inte? I går på lunchen satt jag till och med i T-shirt i solen och drack kaffe. Vi har nämligen en perfekt liten hörna där det aldrig blåser som de satt upp en massa bänkar i. Himla uppskattat nu på hösten!

Apropå hösten så är det tydligen tid för fiske just nu, min kollega som jag skrivit om förut frågade om inte jag ville hänga med honom och hitta en spöhållare i aluminium i helgen, varför inte? Det var ju faktiskt riktigt roligt sist, så varför inte igen? Han tjatar dock en del om att jag ska hänga med dem ut och fiska någon helg, men jag är tveksam. Jag har ju tyckt om fiske i mitt liv, men det har liksom försvunnit med åldern. Eller något. Vi får se, han kanske lyckas övertala mig någon gång.

Hur ser era höstplaner ut? Något kul som händer?