Man lär sig något nytt var dag!

Jag har precis kommit hem igen efter en lång och härlig morgonrunda med Stigen. Detta är verkligen det härligaste vädret att gå ut och springa i, och Stigen uppskattar det så himla mycket när morgonrundan blir längre än vanligt. Nu ligger han i korgen och snarkar, helt slut, haha! Jag ska strax hoppa i duschen och sen börja med frukosten. Liza har köpt en ny smoothie-mixer som hon är helt galen i, så idag ska jag också testa den. I går köpte vi hem en massa olika frukter och allt annat man kan stoppa i en dricka. Man känner ju sig hyfsat nyttig när man dricker en hel tallrik med frukter! Jag jobbar eftermiddagspass idag så innan jobbet ska jag försöka hinna hem till mormor också. Jag ska nämligen ha ett möte med Restate AB angående mormors ombildning. Mest för att få mormor att förstå lite mer om vad det är som händer med processen. De är himla sjyssta, de där, riktigt pedagogiska. Jag själv har lärt mig riktigt mycket om vad det är som händer under en sån här ombildning, så om det någonsin är någon annan som behöver hjälp, så hojta till! Nä, nu får jag sätta igång med dagen! Och väcka Liza, sjusovaren! Hoppas ni får en härlig dag, hörni!