Att unna sig en klocka!

Armbandsur har funnits hur länge som helst och var från början ett enkelt sätt att ha koll på vad klockan var. Det är ju syftet, men har sedan mobilerna kom blivit mer utav en accessoar. En riktigt snygg accessoar, dessutom. Det var väl ett par år när det faktiskt inte var så många som köpte klockor, men den svackan varade inte länge. Jag tycker att klockor är något av det viktigaste för helheten av en utstyrsel. Nu när det dessutom blir mer och mer trendigt för män att ha mer smycken så passar det verkligen att även ha en snygg klocka på armen. Mitt favoritmärke för klockor är de minimalistiska och snygga Daniel Wellington. Jag själv har två olika modeller av detta märket, men min absoluta favorit är Oxford Silver, som ni ser på bilden nedan;

För mig är klockor både ett tecken på framgång och lyx, men det kan även vara ett avskalat sätt att verkligen förankra sin stil och fullända både en uppklädd utstyrsel som en ledig klädsel. Jag har köpt mina klockor från www.stylepit.se och kommer nog unna mig ännu en under hösten. Man kan ju inte ha nog av alternativ och färger på armbanden och det jag nog känner att jag saknar är en med svart läderarmband. Funderar dessutom på att köpa just en Daniel Wellington-klocka till Liza inför hennes uppkommande födelsedag, det hade hon verkligen uppskattat.

Det är ju som sagt inte funktionen i sig som kanske är vad man behöver, men jag kan lova er, tar ni på er en klocka som fulländar er look så kommer ni snabbt sluta titta vad klockan är på mobilen. Det är som att cykla, har man en gång haft en klocka så smyger blicken ner till armen så fort man vill veta vad klockan är. Det är nästan som om det finns inskrivet i vårt DNA, så varför kämpa emot?