Ayia Napa och lägenhetsprojekt.

Hej alla glada!

Hur behandlar livet er? Mig behandlar det faktiskt ganska bra! Jag kom ju på i går att jag inte har skrivit något om vår resa alls här på bloggen. Hur är det ens möjligt? Haha! Vi åkte i alla fall till Cypern, för det var där vi hittade hotellet. Ett sinnessjukt lyxigt hotell som verkligen behandlade oss som kungligheter i en vecka! Helt underbart var det, måste jag säga. Det blev faktiskt Ayia Napa, tro det eller ej. Hotellet hette Sunprime Ayia Napa Suites och var helt perfekt för oss! Kolla bara:

Helt otroligt, helt enkelt. En vecka av lyx och flärd som man verkligen bara kan uppleva på en resa utomlands. När vi sedan kom hem så var det mycket som stod och väntade på oss hemma. Förutom Stigen som vi hämtade upp när vi åkte från flygplatsen så var det en jäkla massa att göra. Jag måste väl erkänna att jag legat lite på latsidan när det gäller lägenheten och fick nu äta upp det. Vi har ju fyllt upp vårt förråd med en massa saker som vi inte vill göra oss av med men inte har plats för just nu, så det jag fick börja med var att fixa fram ett till förråd, vi måste ju faktiskt kunna använda det vi har i källaren. Men det var enkelt gjort, bara att boka direkt på nätet. Sen började forslingen av möbler, prylar och kläder. Det kändes som om jag flyttade en hel lägenhet, men ruskigt skönt när det nu är gjort. Ännu en sak att bocka av att göra-listan. Gött! Nu håller jag på att ordna med alla vardagsbestyr. Liza och jag går återigen om varandra den här veckan, så den som är hemma är den som har ansvaret. Längtar tills nästa vecka, då har vi ungefär samma scheman igen. Känns ju nästan som om man bor ensam vissa veckor. Nä, nu piper Stigen så det är dags att gå ut i solen lite.