Inspirationstorka!

Hej allihop!

Hur mår ni? Jag mår bra, nu. Vädret får mig till att bli så himla oinspirerad och helt ärligt så blir jag grinig. Inte två egenskaper som direkt gör en bra bloggare, va? Haha! Men nu känner jag att det börjar bli ändring på humöret mitt. Liza har verkligen kämpat för att få mig positiv igen, och bara att hon försöker får ju ens hjärta lite varmare. Nästa helg har vi bokat en spaweekend, för att få rå om varandra och oss själva sådär extra mycket innan vi ska tillbaka till jobbet på riktigt. Vi har ju ett favorit spa i Varberg som verkligen är som en dröm. Så nu kommer vi sticka iväg vid lunch på fredagen, sen inte hem förens på söndagen. Stigen får ha en helg hos farmor, där han blir så himla bortskämd! En paus förtjänar ju alla efter den här sommaren.

Veckan därpå så blir det mycket hjälp hemma hos mormor, det är nämligen dags för hennes bostadshus att ombildas till bostadsrätter och hon hänger inte med alls, säger hon. Så jag kommer nog vara där ganska mycket för att hjälpa till och förtydliga och förklara. Det är ju en ombildning med hjälp av Restate, så egentligen behövs jag nog inte. Men allt för henne, för att hon ska känna sig trygg. Att hon bodde i hyresrätt visste jag inte ens, känns dyrt och dumt! Haha! Nä, nu får jag ta med mig Stigen ut på en vända sen sticka till affären och handla lite middag tills i kväll. Jag vill göra något fint för Liza, som uppskattning för att hon står ut med mig när jag är blå. Hörs!