Nya projekt!

Hej hörni!

Nu har jag på riktigt börja tänka på vad jag ska ta mig an för något projekt under sommaren. Det är ju lite av en tradition att skjuta upp vissa grejer tills man är ledig, och det vill jag lova att jag och Liza har gjort. Jag tror dock att jag ska börja med någon av de lite enklare sysslorna för att få en mjukstart! Vi har ju länge snackat om att vi borde köpa en ny tvättmaskin och torktumlare, så det är kanske det jag ska ta tag i. Måste ju nämligen hyra flak och övertala någon av mina starkare kompisar att hjälpa till att forsla bort de gamla. Och hitta nya, så klart. Det kan vara en bra början att lägga över en helg. Dock tror jag att jag får kolla lite på krediter online eller något form av snabblån för det här, så det kan lösas snabbt och lätt. Jag har blivit tipsad om Everyday +, och ska kolla upp hur deras villkor ser ut. Jag tänker att vi ska hitta några riktigt snygga maskiner eftersom de står i badrummet. Vi har ju vad folk brukar kalla en tvättpelare i badrummet, så snyggt måste det ju vara! Jag har hittat några riktigt snygga som är svarta, kanske lite svårt att hålla rent, men lätt värt det! Slippa gulnaden av det vita och svart passar riktigt bra inne i badrummet. Vad tycks?