Nya däcken bättre sent än aldrig!

Nu när sommaren är nära så insåg vi att vår gamla sommardäck inte alls skulle gå igenom någon inspektion alls, och att det var dags att köpa nya. Obildad i bilar som jag är så tog jag det säkra före det osäkra och köpte dem på samma ställe som vinterdäcken jag köpte, här. Skönt att ha det fixat, snabbt och lätt. Så får vi bara köra in på någon verkstad och be dem byta, det brukar ju inte ta längre tid än en kaffe i receptionen så det får vi fixa så snart däcken kommer.

Annars händer det inte så mycket just nu, det är väl mest lite förberedelser inför sommaren och prat om vad vi vill hitta på för något. Eftersom jag inte alls har tänkt på sommaren i all vardagsstress så fick jag mig verkligen en funderare. Vad har jag egentligen lust att göra under semestern? Resa, vara hemma eller åka någonstans i Sverige kanske? Får nog återkomma när vi kommit fram till några mer specifika alternativ. Men en strand är nog ett måste i alla fall, kruxet är att det finns tillgång till strand vad jag än väljer. Det är väl mer vädret som det kan hänga på då ..

Nu ska jag ta en runda med Stigen innan jag ska iväg till jobbet!