Snart är det min födelsedag!

Nu är det inte långt kvar tills jag fyller år. Nästa söndag är det min tur. Åldern talar vi inte högt om, den får stanna mellan mig och mina nära och kära.

Det är inte det att jag har ångest över att bli äldre men inte behöver man väl gå runt och prata om det jämnt och ständigt, eller hur?

Mina föräldrar frågar mig till förbannelse vad jag önskar mig och jag vet inte riktigt. Det är så svårt. Många gånger har jag önskat mig saker från PNjakt, som bland annat min fina jaktradio, som jag skriver om här. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska önska mig men de har också presentkort så jag funderar på om jag ska önska mig ett presentkort. Det är bättre än att få en produkt man kanske själv inte vill ha.

Liza sa att hon redan visste vad hon skulle köpa för flera månader sen så det ska bli spännande att se vad hon har hittat på. Jag själv tycker att det kan vara väldigt svårt att köpa presenter till andra. Om jag vet exakt vad jag ska köpa tycker jag att det är kul men att försöka komma på något är rena rama döden. Liza är mer uppfinningsrik och jag tackar gudarna att vi köper alla julklappar tillsammans. Jag har dock inte så svårt att veta vad jag ska köpa till henne på hennes födelsedagar. Hon ÄLSKAR Swarovski och de har alltid nyheter när hon fyller år. Perfekt för mig 😉

Denna kanske det blir nästa gång 😉