Jag är nog knäpp

Gårdagen var riktigt bra. Det började med att jag låg kvar i sängen till över 12. Vaknade långt tidigare men låg och läste och bara njöt av att vara ledig. När jag väl kom upp hade Liza gjort i ordning frukost till mig för hon visste att jag inte skulle hinna göra något själv. Jag skulle nämligen iväg och träffa en kompis och ta ett par öl med honom. Så vi möttes vid 3-tiden och var hemma igen vid 7-tiden. Jättekul var det!

I alla fall, då var jag tvungen att laga middag. Och när jag gjorde det påmindes jag om att jag knappt ätit under dagen alls så min mage började vråla av hunger. Så jag vräkte i mig en portion som är mycket större än vad jag vanligtvis äter. Bara för att bli mätt. Vilket jag inte blev. Så jag tog en (nästan) lika stor portion till och tryckte i mig. Först då kände jag att mitt begär var stillat.

Det tog inte lång tid innan jag började må riktigt dåligt. Så mycket mat har jag inte ätit på år och dar och jag kände att den kom upp. Men jag ville verkligen inte få ur mig det, då skulle jag ju bli hungrig igen!

Så idag mår jag fortfarande inte bra i magen. Jag mår galet illa från gårdagen samtidigt som jag också är lite hungrig, då lunchtiden är på intåg. Så ja, jag tycker nog att jag är lite knäpp minsann!