Då kör vi igen 2.0

Kommer ni ihåg vad jag skrev i första inlägget efter min bloggpaus? Att vi var sugna på att flytta och funderade på var vi skulle bo? Om inte kan ni läsa det inlägget här.

Nu har vi tagit upp det igen för jag känner att det faktiskt börjar bli lite litet här hemma. Vi har fyllt lägenheten med en hel del saker nu och Stigen är inte längre en liten valp längre så det skulle behövas något större nu.

Vi har varit inne på Hemnet lite och kollat runt lite. Det verkar som att lägenheterna som HusmanHagberg erbjuder vore bäst för oss tycker jag. Inte för att de har några speciella men för det mesta har vi hittat lägenheter från dem så jag har utvecklat något slags förkärlek till dem. Vi får se, jag vill att en eventuell flytt ska gå så smidigt som möjligt. Flyttar är i och för sig alltid jobbiga på sina egna sätt men jag vill inte att det ska bli för mycket. Hittar vi en lägenhet som vi vill ha så tar vi den. Annars så gör vi det inte. Punkt.