We wish you a merry… Stig!?

Vi har en liten busherre här hemma. Han är inte direkt samarbetsvillig när det kommer till att gå ut och gå och så men får han ett grisöra när han kommer hem blir han nöjd och belåten. Såklart. Lilla grisherre!

Hörrni, 3 dagar kvar till jul! Är ni klara med all julshopping? Jag är det i alla fall, efter mycket om och men. Var tvungen att ta ett lån, med hjälp av min vackra fröken här hemma som pekade “Man loggar in här Fredrik!” men sen när jag hittade det så var det lätt som en plätt. Jag har gömt Lizas alla julklappar hos mina föräldrar redan (där vi ska fira jul) och jag ska åka dit imorgon och slå in dem faktiskt. Så skönt, jag är ledig hela den här veckan och nästa! Två hela veckor! Jag fick lite dåligt samvete men jag jobbar nästan alltid över jul och andra ledigheter så jag tycker att jag förtjänar det. Följde DN:s tips på hur jag maximerade ledigheten så jag är nöjd!