Snart vänder det igen

Nu är måttet rågat sa Liza och tyckte att det nu banne mig vore på tiden att vi faktiskt fixade till några småsaker på bilen som inte blivit åtgärdade på ett tag. Vi köpte ju nya vinterdäck inför säsongen men vi har några bucklor på bilen som måste fixas. Jag kan inte skylla på någon annan än på mig själv för att jag inte alltid har bättre koll när jag backar… Liza är inte den gladaste då det för det mesta är jag som är den klantige… I alla fall. Det är bara till att ta lille bilen till en bilverkstad och fixa allt smått och gott nu innan det blir liggandes alltför länge… Ja, det är väl bara att kolla upp och boka en tid inom det snaraste…

Och det här med att det vänder igen då? Jo, ni vet ju hur mörkt det är på morgonen när ni går upp och ska till jobbet? Och att det är mörkt när ni kommer hem? Nu är det bara 26 dagar kvar till Vintersolståndet! 🙂 Och sedan vänder det och dagarna blir ljusare och ljusare igen. Bra va?

 

Ikväll har vi maratonkväll med Game of Thrones. Och jag tycker att den här tjejen är grym!