Kan andas ut

Det var med blandade känslor jag gick till PSYKOLOGEN förra veckan. Det kändes både bra och jättejobbigt, jag visste inte vad jag hade att vänta mig. Och det var med ungefär lika blandade känslor som jag gick därifrån. Jag var både lättad, ledsen och upprörd. Lättad för att jag äntligen fått prata med någon jag vet att jag kan lita på. Och som jag vet står helt utanför allt som hänt och inte är objektiv.

Ledsen och upprörd för att jag har behövt pillat upp skorpan som jag försökt att läka men som alltid funnits där. Jisses, har en känsla av att det här kommer att bli riktigt tufft, riktigt kämpigt. Men det är bra att jag gör det här nu. Har nästa session imorgon igen och jag längtar lite efter att få prata av mig. Är så tacksam över att allt gick så fort så att jag slapp sitta och tänka över och fundera, vilket förmodligen hade resulterat i att jag inte gått.

Nåväl, färdigältat om det förflutna för idag och in i verkligheten. Idag och imorgon är jag ledig och jag tänkte försöka laga mat hela dagen idag. Så att både jag och Liza har matlådor för helgen och nästa vecka. Eller hur många jag nu lyckas göra. Alltid skönt att ha det gjort. Imorgon ska jag ju gå dit och på morgonen hade jag tänkt att försöka träna.

Peppar mig fortfarande med Albatraoz-låten! Sjukt bra!