Klarade mig inte

Jag klarade mig inte från sjukdom och jag är faktiskt inte så förvånad om jag ska vara ärlig. Kände verkligen att det var på gång och med tanke på all stress och alla andra sjuka människor omkring mig.

Nu har jag återhämtat mig men inte till 100% dock. Känner fortfarande att det ligger där och jag är lite orolig över att det kanske är en sån där förkylning som det tar månader för att försvinna. Men hoppas att det inte är det.

Jag måste berätta vad jag har gjort. Jag har kontaktat ett företag som heter Psykologa. Jag ska börja gå och prata med någon en gång i veckan för att försöka bearbeta vad som hände i min barndom. Vad det är har jag ingen lust att gå in på eftersom att den här bloggen är publik men ni som känner mig väl vet vad det handlar om. Det ska bli skönt att få gå och prata med någon faktiskt. Få reda ut tankar och känslor och försöka få en rätsida på saker.

Tack älskade Liza för att du funnits där för mig i alla dessa år. Älskar dig!