Hösten är här!

Snart är första veckan i september slut och det känns alldeles konstigt. Det är månad 9 av det här året och den är snart slut. Nu är det verkligen höst på riktigt och Liza har redan börjat prata om de nya vinterdäcken hon ska köpa. Hon sa att hon redan spanat in några men jag måste säga att jag inte direkt har någon koll på bilgrejer. Hon bad mig dock beställa dom idag för hon är på jobbet och jag är ledig idag. Så sitter i skrivande stund och försöker hitta rätt modell. Har allt på en lapp så det borde gå bra, hoppas det blir rätt! 🙂

Idag ska jag försöka ta mig ned till gymmet i alla fall. Mitt gymkort har legat och möglat alltför länge nu, det är dags att börja använda det lite mer flitigt känner jag. Sen ska jag vara hemma i tid till middagen, jag har redan förberett maten nu på förmiddagen så det bara är att ställa in det i ugnen.

Vad ska ni göra idag?