Uppdaterar sportgarderoben

Som alla vet har jag kämpat hårt sen i våras med att gå ned i vikt, vilket jag tillslut lyckades med! Är väldigt stolt över mig själv över detta och kommer garanterat att skryta om detta mer än en gång, ber om ursäkt för det redan nu.

Jag har dock märkt att några av mina kläder luktar superkonstigt. Mina träningskläder alltså. Någon sån där sur lukt, typ svett fast ändå inte. Kan knappt använda dom längre! Läste att man kan fixa det och för att undvika detta vidriga fenomen ska man tydligen inte tvätta träningskläder med sköljmedel. Varför sa ingen det till mig när jag köpte dom?

Jaja enligt Thomas Flores kan man bli av med lukten genom att tvätta kläderna med ättika. Får testa. Men sitter i alla fall och kollar in lite nya träningskläder inför höst och vinter på Sportamores hemsida. Är som tidigare känt ett stort fan av Sportamore och jag har köpt allt ifrån nya jackor och skor till kläder från dom. Nu har dom dessutom en superrea vilket gör att jag förmodligen kommer klicka hem en hel del.

Skulle behöva en tröja av denna typ för utomhuslöpning och sånt nu när hösten snart kommer. Någon som har tips på bra tröja av denna typ?