TRÖTT!

Jag är riktigt trött, har jobbat mycket de senaste veckorna och inte riktigt fått sova någonting. Trött och grinig är två ord som kan beskriva mig ordentligt. Liza är trött på mig och jag är trött på mig haha!

Nu har jag i alla fall 5 dagar ledigt och vi har bestämt att vi ska rensa lite här hemma. Liza hittade ett ställe där man kan hyra förråd enkelt så vi ska åka och kolla på det och sen börja rensa här hemma. Ska bli skönt att få sova lite nu och spendera lite tid tillsammans.

På midsommar ska vi faktiskt inte göra någonting speciellt, vi tänkte gå ut och äta midsommarlunch tillsammans sen ska vi hem till hennes föräldrar på eftermiddagen. Det kommer bli trevligt. Vi orkar inte med ett jättefirande i år, vi har haft för mycket den senaste tiden för det. Så lugnt och skönt ska det bli – precis vad vi önskar! 🙂 Vad ska ni göra?