Funderar och funderar

Jag funderar fortfarande på det jag skrev om förra gången – Lizas barnförfrågan. Vi har inte pratat mer om det sedan dess, jag tror hon såg på min reaktion att jag behövde lite tid. Jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till det här. Skaffar vi barn innebär det så mycket, vi måste flytta, köpa massa bebisprylar, ge upp nattsömnen, undvika mys i sängen och såna saker. Vi måste förbereda Stigen på att det kommer komma in en ny liten fis i vårt liv och även jag och Liza  måste förbereda oss på det. Nej hörrni, jag tror jag vill vänta lite med det här.

Kanske om ett år eller så. Känner att frågan är för stor för att ens överväga just nu och jag måste få lite mer tid på mig. Känner mig inte stabil i mig själv. Hur vet man att man uppfostrar ett bra barn? Och den här förbjudna men sanna frågan: Tänk om Liza älskar barnet mer än mig och glömmer av vår kärlek för varandra.

Nej jag kan inte tänka på det nu! Jag ska fokusera på träningen och den kommande resan! Känner att resan verkligen är välbehövlig nu. Nästa månad åker vi och jag ska verkligen bara slappna av. Tror det har blivit så stor press bara för att jobbet är ganska stressigt nu också.

När man talar om trollen.. Nu ringde dom och frågade om jag kunde hoppa in extra då det kommer en stor och betydande grupp av politiker från vart det nu var. Jag orkade inte ens lyssna, jag sa bara ja och jag kommer om 45 minuter. Så måste verkligen rusa nu! Hörs snart igen!