Sitter och njuter.

Jag sitter i detta nu och njuter av en av mina favoritartisters låt. Every teardrop is a waterfall med Coldplay. Wow jag ryser nästan, den kan verkligen inte bli dålig. Det är en av mina favoritlåtar med dem. Jag längtar tills deras nästa konsert. Även om dom inte spelar i Sverige nästa gång så ska jag se dom. Så är det bara. Liza sa att Chris Martin och hans frugis Gwyneth Palthrow har skilt sig. Usch, det kan aldrig vara roligt med skilsmässa. Dom har dessutom två barn ihop. Tycker mest synd om barnen.

Jag har precis beställt hem en ny parfym som jag tycker verkar lukta gott. Det är en dolce & gabbana parfym, light blue pour homme. Den kommer inom ett par dagar, längtar tills jag faktiskt har den. Tidigare har jag kört på Million men jag har haft den så länge så jag tänkte att jag skulle testa att byta nu en sväng. Vi får se. Har inte sagt något till Liza, vet inte om hon samtycker haha! Vi får se som sagt.