Middagstips?

Jag letar middagstips. Liza har bannlyst sig själv från köket ikväll. Tydligen hade hon läskigt mycket otur med hela frukosterfarenheten från morgonen så hon sa att hon och Stigen skulle ut på långprommis och att hon skulle lämna mig åt mitt öde i köket.

Jag vet att vi har fläskfilé hemma så funderar på om jag ska göra nåt med det. Egentligen brukar vi festa till det på helgerna med såna godsaker men tänkte försöka göra en pasta med fläskfilé. Då brukar man dessutom få ganska mycket matlådor. Ja, man måste ju tänka smart, trots att man är karl. Matlagning ingår liksom inte i min genuppsättning och matlådor är långt utanför gränserna men vad gör man inte för kärleken!? Innan jag kryddar till köttet ska jag ta ut en liten smakbit till Stigen och blanda med hans kvällsfoder.

Jag har en känsla av att jag kommer att ha både en glad flickvän och en glad hund här hemma ikväll!