Liza stressar redan

Liza är redan stressad över Turkiet. Jag är, som många gånger tidigare nämnt, mer stressad över hur fasiken vi kommer se ut när vi rullar omkring på stranden. Hon är mer stressad ekonomiskt. Jag tog ju ett lån för att kunna betala resan men det har vi redan betalat tillbaka. Hon tror att vi kommer behöva låna ännu mer pengar för att ha råd att leva där.

Men jag tycker hon går händelserna lite väl i förväg. Jag menar, vi ska ju inte åka förrän i mitten av juli så jag är helt övertygad om att vi kommer att kunna spara ihop nog med pengar. Men om vi inte gör det så är det faktiskt inte hela världen. So fucking what om vi får låna lite mer pengar inför resan? Det tycker jag att det är helt fantastiskt mycket värt. Det här är vår resa! Nu var det ett litet tag vi var utomlands senast, Italien var för två år sen nästan så det är dags att vi tar den här semestern och gör det mesta vi kan av den.

Hittade i alla fall ett par alternativ ifall att vi skulle hamna i en låna pengar-situation och Liza kände sig lugnare. Vi har ju bland annat det vi alltid använder oss av men jag hittade också en ny bank man skulle kunna låna pengar ifrån, lanbutiken.se. Då kan man låna upp till 10 000 kr i värsta nödfall och det tycker jag låter toppen. Och med det i ryggen så kan vi, eller i alla fall Liza, sluta vara så stressad över ekonomin och bara fokusera på hur sjukt jäkla kul vi kommer att ha det! Jag å andra sidan kommer fortsätta stressa över min feta kagge fram tills den är borta.. Det är dags för diet snart!