Badsäsong, fan också!!!

Jag har lite ångest! Jag kom ju på att nu när jag ska ligga och glassa på stranden i Alanya i 2 veckor så skulle det vara trevligt att ha någon typ av muskel synlig.

Jag ser mer ut som en påse köttbullar eller liknande. Vill ju hellre se ut som ett sexigt rivjärn. Tror ni man hinner slipa formen om man startar nu. Jag menar – det är ju 21 februari och jag åker inte förrän i mitten av juli. Det är ju nästan 5 hela månader.. Det borde jag verkligen kunna få resultat på.

Ja, förhoppningarna att se ut på detta vis är självklart inte närvarande men något liknande. Vill inte att folk tar mig för en strandad säl i alla fall, det vore vansinnigt pinsamt! Liza tycker att jag är fin och så men det hjälper ju inte. Vill ju vara sexig och läcker framför henne. Kanske till och med kan smörja in mig i lite kokosolja när stunden väl är inne! Nåväl, vi får se vad som händer och sker. Det kommer bli tvångsläger i rippning från och med nu.