Njuter fortfarande

Jag njuter fortfarande av låten jag postade i senaste inlägget, den är så fantastisk!

Sitter och planerar julen med Liza och vi har bestämt oss för att fira med mina föräldrar i år. Vi var uppe i Norrland hos hennes familj förra året och vi var båda överens om detta, det känns kul. Pratade med pappa om detta och han vart helt överlycklig, det hade dom inte väntat sig!

Så vi pratade lite om det, vad vi ska ta med oss osv. Sen kom vi som vanligt in på andra ämnen som jobb och fritid och så. Han undrade när han skulle bli farfar. Hehe, det är ingenting vi funderat på än, han är ju redan farfar till Stigen. Han berättade i alla fall att han hade vart tvungen att sälja sina fakturor till ett företag för att kunna betala ut alla löner och så. Det var någonting om likviditetsgrejen. Och han sa att han längtade tills han gick i pension. Då kunde jag inget annat än att instämma.

Jag och Liza ska i alla fall ta med oss prinskorvar, janssons och.. Ja vad tusan var det nu då… Aja någonting mer som jag inte kan komma ihåg, men såg att Liza klottrade ner på tidningen hon läste vad vi skulle fixa.

Det kommer bli kul och Stigen älskar att vara hos mina föräldrar. Han blir alltid så bortskämd av mamma.